29 Temmuz 2013 Pazartesi

PİLSAN

Bir süre önce kaptırdığım google hesabımı tekrar geri alabildim ve paylaşımlara devam ediyorum. 
Blog mantığı belli bir konuda sürekli olarak yazılarınızı size özgün olması şartıyla devam ettirmenizdir. Yani bir gün 5 yayın sonrasında 10 gün boşluk blog mantığına aykırıdır. Ancak temsili olarak keyfe keder devam ettirdiğim bu blogda mümkün olduğu kadar çok yönlü, özellikle yerli üretim olan ürünleri biliniyor olsa bile en azından hatırlatmak temel prensiptir. 
Herkesin etrafında oyun çağında olan bir bebek, çocuk mutlaka vardır. Doğum günleri ya da rutin ziyaretlerde miniklere hediye vermek istediğimizde Çin mallarının ağırlıklı olması can sıkıcı olsa da kalitesi ve ürün çeşidiyle PİLSAN'ı hatırlatmak istedim. Çocuklara uygun hediye alabilmek gerçekten zahmetli bir iştir. Yaşına uygunluğu, dayanıklılığı, sevimliliği ve sağlıklı olup olmadı gibi bir çok parametresi vardır. PİLSAN'da akülü arabalardan bisikletlere, bebeklerden zeka oyunlarına pek çok ürünü uygun fiyata ve kaliteli olarak alabilmek mümkün.
Bir oyuncak dükkanında bir çok şey gözümüze çarpabilir. Seçim bizim (ya da ufaklığın). Orjinal bir oyuncak için aklımızda bulunsun...


                                                             http://www.pilsan.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder